Полфармa Македонија - Луѓето им помагаат на луѓето

Добредојдовте,
вие ја посетувате
Полфармa Македонија

mapa

Нашите производи

 трговско име API доза фармацевтска форма Производитель Предлог SPC
Biotrakson Ceftriaxone 1 g Прашок за раствор за инјектирање Польфарма PDF PDF
Biotrakson Ceftriaxone 2 g
Прашок за раствор за инјектирање и инфузија
Польфарма PDF PDF
Biotum Ceftazidime 1 g прашок за раствор за инјектирање или инфузија Польфарма PDF PDF
Biotum Ceftazidime 2 g powder for solution for injection or infusion Polpharma PDF PDF
Bupivacainum hydrochloridum 0.5% Bupivacaine hydrochloride 5 mg/ml solution for injection Rifam doo PDF PDF
Fentanyl Fentanyl 50 µg/ml solution for injection Rifam doo PDF PDF
Fentanyl Fentanyl 50 µg/ml solution for injection Rifam doo PDF PDF
Memotropil Piracetam 200 mg/ml раствор за инјектирање Польфарма PDF PDF
Metafen
ибупрофен + парацетамол
200mg + 325mg
таблети
Польфарма PDF PDF
Midanium  Midazolam  5 mg/5 ml  solution for injection  Rifam doo  PDF  PDF
Midanium Midazolam 50 mg/10 ml solution for injection Rifam doo PDF PDF
Nozetal Xylometazoline hydrochloride 0.5 mg/ml nasal drops, solution Rifam doo PDF PDF
Nozetal Xylometazoline hydrochloride 1 mg/ml nasal drops, solution Rifam doo PDF PDF
Powered by: CMSEdito Designed by: 23studio
© POLPHARMA S.A. All rights reserved.