Полфармa Македонија - Луѓето им помагаат на луѓето

Добредојдовте,
вие ја посетувате
Полфармa Македонија

mapa

Фармаковигиланца и Медицински Прашања

Во случај да забележите несакани ефекти по користење на лековите од производителот Polpharma Group (Pharmaceutical Works Polpharma SA, Medana Pharma SA, Warsaw Pharmaceutical Works Polfa SA, JSC Chimpharm, Akrikhin, Herbapol Lublin, Herbapol Warszawa) или се сомневате за појава на такви ефекти, ве молиме контактирајте го лицето одговорно за фармаковигиланца во Македонија на тел. + 38 923 122 401 од понеделник до петок помеѓу 8:00-16:00. Во останатото време - викенди, празници и во часовите пред 08:00 и по 16:00 јавете се на +38 978 326 505.

Лицето одговорно за фармаковигиланца на територијата на Македонија дава информации за лековите од производителот Polpharma и одговара на сите медицински прашања.

 

Адреса:

Рифам

“Мара Угринова” бр.144

1230 Гостивар, Македонија

 

Тел/Факс: + 38 923 122 401

моб.: +38 978 326 505

 

е-маил:

е-маил:

Полфарма низ светот

 

Вратете се на polpharma.com за да ја смените вашата држава / јазик


Powered by: CMSEdito Designed by: 23studio
© POLPHARMA S.A. All rights reserved.